Caroline Harrison Garden Design

Creating gardens across Bristol, Bath and Somerset

Paul and Jane needed an area to entertain, privacy, a large bike shed and low maintenance planting. Slatted Cedar screening and small, evergreen trees provide much needed privacy and hide the shed.  The borders are carefully planted to provide year round colour and interest whilst being relatively low maintenance.  The paving is sandstone with a riven finish which works well with the victorian house and brick walls.  A combination of uplighting and wall lighting make the garden interesting and useable in the evenings.
View from the house before work
View from the house after planting - large bike store hidden by cedar screen and photinia trees
View towards the house before building
View towards the house after planting
Rear corner before work commenced
Rear corner after planting
Natural riven sand stone was used to compliment the victorian brick walls
Immediately after planting in March
Side view before work commenced
Side view after planting

Other Gardens...

Back to Top